Η Σελένα Γκόμεζ ενώνει τις δυνάμεις της με τον Drake και την σκηνοθέτρια Petra Collins, και υποδύεται μια influencer, εθισμένη μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Deadline, η Σελένα πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο Spiral, ένα θρίλερ που περιστρέφεται γύρω από μια influencer «ο εθισμός της οποίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την οδηγεί στη κατάρρευση».
Την ταινία θα σκηνοθετήσει η Petra Collins ενώ ο Drake φαίνεται πως θα αναλάβει την παραγωγή παρέα με τον Future the Prince με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο Euphoria. Το σενάριο υπογράφει η σταρ του Twitter Melissa Broder.

Αν και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ταινία με θέμα τα social media η Σελένα, ενώ έχει γιγαντιαίο following, δεν τα χρησιμοποιεί πολύ στην καθημερινότητά της.

«Ξύπνησα ένα πρωί και κοίταξα το Instagram και ένιωσα πως είχε τελειώσει για μενα»,είχε πει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της. «Είχα κουραστεί να διαβάζω φρικτά πράγματα. Είχα κουραστεί να βλέπω τη ζωή άλλων ανθρώπων. Μετά από αυτήν την απόφαση βρήκαν την ελευθερία. Η ζωή μου ήταν η ζωή μου, ήμουν παρούσα».

Η Σελένα και η Petra Collins έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν για πρότζεκτ όπως τα βίντεο κλιπ «Bad Liar» και «Fetish”. To 2018 δούλεψαν μαζί για το ανατριχιαστικό A Love Story.