Ούτε η φυλακή έβαλε… μυαλό σε έναν αλλοδαπό που έχει απασχολήσει επανειλημμένα την ΕΛ.ΑΣ. για δεκάδες διαρρήξεις σε σπίτια της Καλαμάτας. Τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου τον τσάκωσαν τρεις αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας, ενώ επιχειρούσε ακόμη μια διάρρηξη!

Ο 38χρονος Αρμένιος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα συνελήφθη για διαρρήξεις σε διαμερίσματα και δικηγορικά γραφεία. Αφού αφέθηκε ελεύθερος μετά την άσκηση δίωξης, επέστρεψε στη… «δουλειά» και διέρρηξε άλλο ένα διαμέρισμα από τα οποία έκλεψε χρήματα και κοσμήματα! Όμως, τον πήραν είδηση οι ένοικοι που έβαλαν τις φωνές, όπως αναφέρει το protothema.

Αμέσως έτρεξαν οι αστυνομικοί που κατοικούν σε γειτονικά σπίτια και ο Αρμένιος «μπουκαδόρος» προσπάθησε να διαφύγει από τις ταράτσες των γύρω σπιτιών. Όμως, τελικά συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ένα μαχαίρι και ένα κατσαβίδι! Οι εκτός υπηρεσίας αστυνομικοί τον παρέδωσαν σε συναδέλφους τους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση.