Ο Νικόλας Παπαγιάννης είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος» και υποδύεται έναν από τους απαγωγείς των παιδιών.

Ο ηθοποιός που έχει κλέψει τις εντυπώσεις φέτος με την ερμηνεία του στη σειρά, πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε σχετικά με τον ρόλο του.

«Η επιτυχία ενός ρόλου είναι για όσο καιρό διαρκεί να πείθει, δε νομίζω ότι στιγματίζει ένας ρόλος», είπε αρχικά ο Νικόλας Παπαγιάννης για τον απαγωγέα που ενσαρκώνει στη σειρά, αποκαλύπτοντας ότι έχει διπλή ταυτότητα.

«Ο ρόλος μου έχει διπλή ταυτότητα. Θα ανακαλύψουμε τι τον ανάγκασε να γίνει απαγωγέας», είπε ο ηθοποιός, καθώς «πίσω από κάθε πράξη υπάρχουν κάποια κίνητρα».

«Ήρθαν στα χέρια μας σπουδαία σενάρια με ολοκληρωμένους ρόλους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, ο οποίος επιφυλάχτηκε για μια «πολύ δυνατή συνέχεια».

Ο Νικόλας Παπαγιάννης ωστόσο που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι παντρεμένος με μια πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν την περίοδο που συμμετείχαν στο επιτυχημένο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «4».

Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε μιλώντας στο «Πάμε Δανάη!» πως η Δανάη Σκιάδη γέννησε το πρώτο τους παιδί στην πρώτη καραντίνα, πριν από περίπου 7 μήνες.

«Ακολουθούμε μια ήσυχη ζωή. Αυτή τη στιγμή, όμως, συμβαίνει κάτι καταπληκτικό. Υπάρχει ο Σιωπηλός Δρόμος και υπάρχει και ο απόλυτα φωτεινός δρόμος που είναι ο γιος μας, που είναι επτά μηνών. Ο γιος μας γεννήθηκε την περίοδο της πρώτης καραντίνας», είχε δηλώσει πρόσφατα ο ίδιος.

Ο λόγος για την όμορφη ηθοποιό Δανάη Σκιάδη