Νεφώσεις, υψηλές θερμοκρασίες και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης αναμένονται την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου 2021.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες, ενώ η ορατότητα στις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές θα είναι κατά τόπους περιορισμένη έως το πρωί. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Μακεδονία και στη Θράκη θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 16 έως 28, στη Θεσσαλία στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 15 έως 34, στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 16 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 29, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 16 έως 30, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 15 έως 33 και στην Κρήτη από 16 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ από το μεσημέρι όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.