Μια φωτογραφία δύο θρύλων του ελληνικού κινηματογράφου μας ταξίδεψε στο παρελθόν.

Στον λογαριασμό της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη στο Instagram ανεβαίνουν σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν, που μας ταξιδεύουν σε παλιότερες εποχές. Αστέρια του εγχώριου και παγκόσμιου κινηματογράφου και άλλες προσωπικότητες που έχουν μείνει στην ιστορία «παρελαύνουν» στο προφίλ της, ενώ στη λεζάντα πάντα μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τη ζωή και την καριέρα της.

Αυτή τη φορά, η Έλενα Μακρή-Λυμπέρη δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα 80s, όπου βλέπουμε δύο μύθους του ελληνικού σινεμά, τη Μελίνα Μερκούρη και τον Αλέκο Αλεξανδράκη, χαμογελαστούς, στα παρασκήνια του θεάτρου «Ιλίσια».

Στη λεζάντα της φωτογραφίας διαβάζουμε: «Σχέση ζωής: Η Μελίνα Μερκούρη με τον Αλεκο Αλεξανδράκη στα παρασκήνια του θεάτρου “Ιλίσια”, όπου ο ηθοποιός έγραψε ιστορία σαν θεατρικό ζευγάρι μαζί με τη Νόνικα Γαληνέα, στα τέλη της δεκαετίας του 80. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης είχε παίξει μαζί με τη Μελίνα στην πρώτη της ταινία, την περίφημη “Στέλλα” το 1954».

Είναι πραγματικά απολαυστικό να κοιτάζει κανείς τέτοιες φωτογραφίες. Οι παλαιότεροι θυμούνται τις ένδοξες εποχές του ελληνικού κινηματογράφου και οι πιο νέοι μαθαίνουν για τους ηθοποιούς που έχουν μείνει στην ιστορία.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία της Μελίνας Μερκούρη με τον Αλέκο Αλεξανδράκη: