Δύσκολο είναι το φετινό Πάσχα για την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς είναι το πρώτο χωρίς τον δημοσιογράφο. Τη Μεγάλη Παρασκευή η μητέρα του αστυνομικού συντάκτη που εκτελέστηκε μπροστά στο σπίτι του από αγνώστους, «ράγισε» καρδιές. «Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Μαζί με τον Χριστό σηκώνω και εγώ το δικό μου δράμα» δήλωσε στο Star πηγαίνοντας τον τάφο του γιου της να ανάψει το καντηλάκι του.

«Όσο περνούν οι μέρες είναι χειρότερα. Δεν παίρνω τηλέφωνο, δεν μιλάω μαζί του. Ο Θεός πήρε το παιδί μου από απροσεξία, έφυγε το παιδί μου, το έχουν διαλύσει τελείως. Είναι και του Χριστού τα πάθη, είναι και του παιδιού μου», είπε ακόμη η μητέρα του του Γιώργου Καραϊβάζ που ζητεί να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να μην ξαναγίνει άλλο τέτοιο κακό.

Κοντά στη μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ ήταν και η νονά του. Η μία προσπαθεί να πάρει κουράγιο από την άλλη. «Δεν ήταν ακόμα για εκεί σαν μικρός που ήταν» είπε η νονά του δημοσιογράφου και αυτά τη στιγμή που η σύζυγός και ο γιος του ανεβαίνουν τον δικό τους Γολογοθά.