Άγριες Μέλισσες: Μπήκε στο Διαφάνι με το μπρίο, την τσαχπινιά και το ταμπεραμέντο της και ξετρέλανε τους τηλεθεατές αλλά... και τον Προκοπή που θέλει πάση θυσία να την κάνει Διαφανιώτισσα.

Ο λόγος νια την Ορνέλα Λούτη, που ως Λέτα έκλεψε τις εντυπώσει στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», αλλά και την καρδιά του κουρέα του χωριού. Το ερώτημα είναι... τελικά θα έχει αίσιο τέλος αυτός ο έρωτας;

Η Λέτα επέστρεψε στο Διαφάνι δριμύτερη.

«Υπήρξε ένα διάστημα ενός μήνα που έμεινε εκτός των πραγμάτων και μετά επανεμφανίστηκε. Το χάρηκα κι εγώ πολύ που ξαναγύρισα στη σειρά».

Η αλήθεια είναι ότι η ηρωίδα σας έχει χαραχτεί στη μνήμη του κοινού. Είναι από τις αγαπημένες φιγούρες.

«Είναι μια ευχάριστη νότο σε όλα αυτά που συμβαίνουν, γιατί οι πρωταγωνιστεί έχουν περάσει τα πάνδεινα. Ειδικά εκείνη και ο Προκοπής θεωρώ ότι είναι ένα ευχάριστο ζευγάρι. Από το μηνύματα που λάμβανα στο διάστημα της απουσία5 μου οπό τη σειρά κατάλαβα ότι το κοινό δεν με ξέχασε και νομίζω πως περίμενε με κάποιο τρόπο η Λέτα να επιστρέψει από κάποια γωνία και να σώσει την Ελένη».

Και όντως το έκανε και βγήκε κι εκείνη, όπως και όλες οι γυναίκες που κατήγγειλαν τον Βόσκαρη, νικήτρια.

«Και νικήτρια και δικαιωμένη που επιτέλους αυτός ο άνθρωπος πήρε αυτό που του άξιζε. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν δεν καταδικαζόταν και δεν τον έκλειναν στη φυλακή, ποιος το άκουγε το κοινό. Το περίμενε πώς και πώς».

Χωρίς τη Λέτα πάντως και την επιμονή της δεν θα συνέχιζε η Ελένη. Το αναγνωρίζετε αυτό στην ηρωίδα σας;

«Εβαλε το λιθαράκι της και ήταν πολύ κρίσιμο το σημείο που την παρακίνησε. Μετά η Ελένη πάτησε στα πόδια της, πάντα με στήριγμα της τον Λάμπρο και πέτυχε τον σκοπό της. Η Λέτο όταν επέστρεψε της ζήτησε συγγνώμη για τη φυγή τη$. αλλά πριν τη δίκη έβαλε και πάλι το χεράκι της αφού μάζεψε κι άλλες βιασμένες γυναίκες για να καταθέσουν εναντίον του».

Ευχαριστηθήκατε την τιμωρία του Βόσκαρη;

«Ηταν λυτρωτική και κυρίως για το κοινό που τον μισούσε. Φυσικά μιλάω για τον ρόλο και όχι για τον Βασίλη Μπισμπίκη που τον υποδύθηκε τόσο καλά».

Ο Προκόπης πάντως με το που πάτησε η Λέτα στο καφενείο, την αναγνώρισε αμέσως. Δεν ξέχασε την πρώτη τους συνάντηση.

«Είναι υπέροχος ο Γιώργος Ηλιόπουλος και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης και είμαι ενθουσιασμένη που παίζουμε μαζί. Είναι σαν να βγήκε από ταινία του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Περνάμε πολύ ωραίο και γελάμε πολύ στα γυρίσματα».

Ο Προκόπης συγκρούστηκε και με τον ξάδελφο του για χάρη της. Η Λέτα καταλαβαίνει ότι τα αισθήματα του είναι αληθινά;

«Συγκρούεται και μάχεται πολύ γι’ αυτή τη σχέση. Αναζητά τον έρωτα. Εχει βαρεθεί να είναι μόνος ου. Του ήρθε κεραυνοβόλο το αίσθημα και θα πολεμήσει γι' αυτό. Εύχομαι να έχει αίσιο τέλος και η Λέτα να γίνει Διαφανιώτισσα και... η ωραία του κουρέα. Κι εκείνη όμως πρώτη φορά αισθάνεται όμορφο και πώς είναι να της κάνει φλερτ ένας άντρας που τη σέβεται και την εκτιμά. Αυτό τη γοητεύει, δεν την αφήσει ασυγκίνητη. Μέχρι τώρα δεν έχει γνωρίσει αυτή την πλευρά του έρωτα, την αγνή και την αληθινή. Το είπε άλλωστε και στον Παναγιώτη που την πλησίασε για να της πει να απομακρυνθεί από τον Προκοπή».

Η Λέτα, παρ' όλα αυτά, έφυγε από το Διαφάνι για τη Θεσσαλονίκη.

«Το σκέφτηκε περισσότερο αφού δεν ήθελε να πληγώσει τον Προκοπή. Γι' αυτό του είπε ότι δεν κάνει για παντρειές. Πριν φύγει είχε μιλήσει και στην Ελένη για τα αισθήματα της, αλλά παραμένει σε δίλημμα. Δεν ξέρει π να κάνει στη ζωή της. Να αφήσει τη δουλειά, να προχωρήσει; Μέχρι τώρα δεν είχε σκεφτεί τον γάμο και μια κανονική και νοικοκυρεμένη ζωή».

Ομως ο Προκόπης δεν το έβαλε κάτω αφού πήγε και τη βρήκε, κάνοντας της πρόταση γάμου.

«Ο Προκόπης δείχνει έναν άλλο χαρακτήρα, δυναμικό που είναι σταθερός και ξέρει τι θέλει. Μέχρι στα γόνατα έπεσε γιο να της ζητήσει να γυρίσει στο Διαφάνι και να ζήσουν μαζί».

Η Λέτα θέλει να φτιάξει τη ζωή της ή φοβάται;

«Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει. Αυτό θα ΓΟ αποφασίσουν οι σεναριογράφοι. Είμαι στην αναμονή. Μακάρι να γίνει κάτι. να επιστρέψει και να υπάρξει επανασύνδεση», είπε στο TV24.