Η εκπρόσωπος της Ελλάδας για τον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision, Στεφανία Λυμπερακάκη, έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα, μιλώντας για το πως νιώθει που σε λίγες ημέρες θα βρεθεί στην σκηνή του Ahoy Arena με τα χρώματα της χώρας μας.

Τρεις εβδομάδες προτού βρεθείς στην σκηνή του Ρότερνταμ διαγωνιζόμενη με τα χρώματα της Ελλάδας… Τα συναισθήματά σου;

Μετράμε αντίστροφα πλέον για αν βρεθούμε στην σκηνή του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ. Είναι μεγάλη μου τιμή που θ εμφανιστώ εκεί με τα χρώματα της Ελλάδας. Τόσο εγώ όσο κι η υπόλοιπη αποστολή είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί ξέρουμε ότι οι αποσκευές μας για την Ολλανδία είναι γεμάτες με πολλή δουλειά, πάθος κι αγάπη για αυτό που πάμε να κάνουμε. Η σκληρή προετοιμασία κι η σωστή καθοδήγηση που έχω λάβει πιστεύω ότι θα οδηγήσουν σε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Έχεις άγχος;

Είναι δυνατόν να μην έχω; ‘Εχω άγχος όπως και κάθε καλλιτέχνης πριν ανέβει στην σκηνή. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για αυτήν της Eurovision που παρακολουθούν πάνω από 250.000.000 τηλεθεατές. Είναι αυτό το δημιουργικό άγχος που σε κρατά σε εγρήγορση κι σε ωθεί να θέλεις να κάνεις τα πράγματα λίγο καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Πιστεύω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η καρδιά μου θα πάει να σπάσει από την αγωνία. Όταν όμως ανέβω στην σκηνή, ξέρω ότι θα είμαι ήρεμη, θα δώσω το 100% του εαυτού μου και θα το απολαύσω.

Τι θα ήθελες να πούνε οι Έλληνες που θα σε παρακολουθήσουν στον ημιτελικό και στον τελικό της Eurovision;

Θέλω να νιώσουν περήφανοι! Ελπίζω το αποτέλεσμα που θα παρουσιάσω με όλη την ομάδα να δικαιώσει την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Η στήριξη των Ελλήνων και της χώρας μου είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι.