Ο Ιούνιος προβλέπεται να είναι ο μήνας των ριάλιτι, αφού με απόσταση μιας εβδομάδας θα ολοκληρωθούν η «Φάρμα» στον ΑΝΤ1, το MasterChef στο Star και το Survivor στον ΣΚΑΪ.

MasterChef
Σύμφωνα με πληροφορίες του znews.gr στο Star ετοιμάζονται ήδη για τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής, ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά. Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες, αλλά ο τελικός νικητής θα βγει στις 12 Ιουνίου. Αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η ημερομηνία που το κανάλι έχει προγραμματίσει να γίνει ο τελικός και ο νέος MasterChef θα προκύψει μέσα από τη γνωστή μαγειρική διαδικασία που θα γίνει live.

Είναι η πρώτη φορά που το ριάλιτι μαγειρικής τραβάει τόσο πολύ αφού συνήθως ο τελικός είχε πραγματοποιηθεί το Μάιο. Αυτή τη φορά όμως το ΜasterChef ξεκίνησε με καθυστέρηση και έτσι τα επεισόδια φτάνουν μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου.

H Φάρμα
Μία εβδομάδα νωρίτερα θα έχει ολοκληρωθεί στον ΑΝΤ1 η «Φάρμα». Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 5 Ιουνίου θα γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή που θα γυρίσει στο σπίτι του και στον… πολιτισμό, με το μεγάλο έπαθλο.

Το κανάλι του Αμαρουσίου βάζει νωρίτερα τέλος στην τηλεοπτική σεζόν, αφού από τις 11 Ιουνίου ξεκινάει το Euro. Αυτό σημαίνει ότι τόσο το «Ρουκ Ζουκ», όσο το Still Standing, αλλά και οι σειρές «Άγριες Μέλισσες», «Παρουσιάστε» και «Η Φαμίλια» θα έχουν τελειώσει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Survivor
Tο τελευταίο ριάλιτι που θα κατεβάσει αυλαία για φέτος είναι το Survivor. Η ημερομηνία που αναμένεται να μάθουμε το μεγάλο νικητή που θα επιστρέψει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, με 100.000 ευρώ περισσότερα στον τραπεζικό του λογαριασμό είναι η Τέταρτη 16 Ιουνίου.Ο τελικός θα γίνει εδώ, χωρίς την παρουσία τηλεοπτικού κοινού, αλλά με την ενεργή συμμετοχή του.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στο Survivor ο τελικός νικητής προκύπτει από την ψηφοφορία του κόσμου και δεν σχετίζεται με την απόφαση κριτικής επιτροπής.