Ο Στέφανος Χίλας, που αποχώρησε πρόσφατα από το MasterChef, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη, όπου απάντησε, μεταξύ άλλων, για την Μαρίνα Ντεμολλάι και τον Παναγιώτη Τζαμαλή.

Βγαίνοντας και βλέποντας τα επεισόδια, πώς νιώσατε;

Επιβεβαιώθηκα. Και για όσους συμπαθούσα και για όσους δεν συμπαθούσα. Για τη Μαρίνα, το ήξερα. Όταν τα εννιά από τα δέκα λόγια που θα πεις για κάποιον είναι άσχημα, δεν μπορεί να σε «σώσει» κανένας. Αν δείχνεις κακός, θα βγεις και κακός, γιατί πολύ απλά έτσι είσαι, είσαι ο εαυτός σου. Όσο για τον Τζαμαλή… Έπεσα λίγο από τα σύννεφα, δεν περίμενα πως είχε τέτοια άποψη για μένα, γιατί πολλές φορές είχαμε μιλήσει μέσα στο σπίτι και για το παιχνίδι και για την προσωπική μας ζωή. Δεν κάναμε κολλητή παρέα, αλλά όταν ανοίγεσαι σε κάποιον, δεν περιμένεις πως ο ίδιος αυτός άνθρωπος προσπαθεί στην κάμερα να σε μειώσει.

Παρ’ όλα αυτά, θα λέγατε περασμένα ξεχασμένα;

Σίγουρα. Δεν έχουμε και χωράφια να χωρίσουμε. Μπορεί να μην κάνουμε παρέα έξω, αλλά δεν θα κρατήσω και μανιάτικο, γιατί κάνει κακό να διατηρείς μέσα σου αρνητικά συναισθήματα. Αν με κάποιον δεν ταιριάζεις, τραβάει ο καθένας το δρόμο του και… καλή καρδιά.

Αν γυρίζατε το χρόνο πίσω, θα αλλάζατε κάτι;

Δεν θα άλλαζα τίποτα σε όλη μου την πορεία στον διαγωνισμό, γιατί ακόμα και οι λάθος επιλογές είναι μαθήματα που μας κάνουν καλύτερους. Έχω μάθει να ζω με τις επιλογές μου και να μη μετανιώνω.