Η ταινία του Τόμας Βίντερμπεργκ «Another Round», που βραβεύτηκε με το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας πριν λίγες ημέρες, σύντομα θα γυριστεί σε remake από το Χολυγουντιανό στούντιο του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δικαιώματα της ταινίας διεκδικούσαν δύο εταιρείες παραγωγής, η Nine Stories και η Appian Way του Οσκαρικού ηθοποιού. Τελικά, η δεύτερη επικράτησε με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο να έχει διαπραγματευτεί ήδη το ρόλο του, που δεν είναι άλλος από τον αλκοολικό καθηγητή λυκείου, που υποδύθηκε ο Μαντς Μίκελσεν.

 


Όπως φαίνεται, το κοινό δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του Τόμας Βίντερμπεργκ που ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο
θα συμμετέχει στην ταινία του, καθώς θεωρούν ότι: «Eίναι κρίμα μία τέτοια ιδέα να χρησιμοποιηθεί από το Hollywood με μοναδικό σκοπό το κέρδος.»

Υποστηρίκτρια αυτής της άποψης είναι και η σκηνοθέτρια Τζέσικα Έλις, η οποία εξέφρασε τη γνώμη της με ένα πολύ εύστοχο σχόλιο: «Αν ο ΝτιΚάπριο πραγματοποιήσει το Another Round, τότε και ο Μίκελσεν θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στο remake του Τιτανικού», υπονοώντας έτσι ότι είναι άδικο να προκύψουν συγκρίσεις για την καλύτερη ερμηνεία.


ANOTHER ROUND - Official Trailer - Starring Mads Mikkelsen