Πάνω από τρεις μαρτυρίες έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα για έναν μεσόκοπο άνδρα στην Πάτρα που κυκλοφορεί και ρωτάει νεαρά κυρίως κορίτσια με σκοπό να τα προσεγγίσει.

Όπως αναφέρει μια εκ των μαρτυριών που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο «στην Πάτρα κυκλοφορεί ένας άνδρας μελαχρινός- γκριζομάλλης γύρω στα 55- 60 με κόκκινο αυτοκίνητο και σταματάει κοπέλες στον δρόμο, με πρόσχημα να ζητήσει οδηγίες για τα ΚΤΕΛ.

Στην αρχή φαίνεται φυσιολογικός αλλά αφού πάρει τις οδηγίες, αρχίζει και λέει την ίδια ιστορία, ότι έγινε μια δολοφονία στη Βόρεια Ελλάδα και σκότωσαν μια φοιτήτρια και είναι πολύ αναστατωμένος και μετά ρωτάει με τι τη σκότωσαν (γιατί αυτός ξέρει και θέλει να μαντέψεις) και μετά αρχίζει να ρωτάει άσχετα πράγματα, όπως αν είσαι από δω κλπ, για να ψαρέψει προφανώς πληροφορίες.  Αυτό συνέβη σε 2 διαφορετικές κοπέλες μέχρι στιγμής».

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες που αναφέρονται στα social media, ο άνδρας αυτός συμπεριφέρεται ύποπτα, έχοντας μία αρκετά περίεργη συμπεριφορά, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του και αν πράγματι είναι επικίνδυνος για τις νεαρές κοπέλες που πλησιάζει.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι υπήρχαν και περιστατικά με διαφορετικό αμάξι, αλλά και χωρίς αμάξι όπου ακολουθείται το ίδιο σύστημα. Πάντως, η  αστυνομία ωστόσο δεν έχει δεχτεί καμία σχετική καταγγελία, τουλάχιστον για την ώρα.