Η Honda συνεχίζει να κατακτά νέες διακρίσεις στα 2021 World Car Awards. Το Honda e πρόσθεσε τον τίτλο World Urban Car of the Year στη φαρέτρα του, ενώ παράλληλα βρέθηκε στην τελική τριάδα για τον τίτλο του γενικού νικητή των World Car of the Year awards.

Το Honda Jazz e:HEV ήταν, επίσης, μεταξύ των τριών φιναλίστ για τον τίτλο World Urban Car, με εμφανή την κυριαρχία της ιαπωνικής μάρκας στην κατηγορία.

Το Honda e αναδείχτηκε 2021 World Urban Car of the Year κατά την κρίση μίας διεθνούς επιτροπής που απαρτίζεται από 93 δημοσιογράφους από 28 χώρες. Ο θεσμός World Car Awards τιμά την αριστεία στις κατηγορίες Urban (Αστικό Όχημα), Luxury (Πολυτέλεια), Performance (Επιδόσεις) και Design (Σχεδίαση). Συντελεστές της επιτυχίας του Honda e ήταν η άμεση απόκριση και η απολαυστική οδηγική εμπειρία, η εξαιρετική τεχνολογία και συνδεσιμότητα, αλλά και η ξεχωριστή, σύγχρονη σχεδίαση.

Εκτός από την επιτυχία του Honda e, το νέο, αποκλειστικά υβριδικό Jazz e:HEV βρέθηκε στη λίστα των τριών φιναλίστ για το World Urban Car award. Η κριτική επιτροπή μίλησε θετικά για το αποδοτικό και άμεσης απόκρισης υβριδικό σύστημα κίνησης, την έξυπνη διάταξη χώρων, την εντυπωσιακή ευρυχωρία εσωτερικού και τα εξαιρετικά επίπεδα άνεσης.

Σημειώνεται, ότι τα Jazz e:HEV και Jazz e:HEV Crosstar πρόσφατα τιμήθηκαν με το βραβείο «Product Design» του έγκυρου θεσμού Red Dot Awards 2021 για την επίτευξη ενός εξαίρετου συνδυασμού λειτουργικότητας, σχεδίασης και ασφάλειας.