Ο Βασίλης Μπάρκας πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕΚ στη Σέλτικ, όμως παρά τις προσδοκίες που υπήρχαν, δεν έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως βασικός τερματοφύλακας. Τη φετινή σεζόν μετράει 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι 13 είναι στο πρωτάθλημα.

Το τελευταίο διάστημα οι Σκωτσέζοι αναφέρουν πως οι Κέλτες αναζητούν πιθανούς προορισμούς για τον 26χρονο Έλληνα πορτιέρε. Αυτή τη φορά η «Dailyrecord», τονίζει ότι η ΑΕΚ σκοπεύει να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα βάζει στο παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα δώσει «μάχη» με την Ένωση, για την απόκτηση του.

«Ο Βασίλης Μπάρκας θα μπορούσε να φύγει από την… κόλαση του Parkhead και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα με δάνειο. Ο 26χρονος έχει υποστεί μια εφιαλτική σεζόν στη Γλασκώβη, δεν έχει αγωνιστεί από τον Ιανουάριο και στο τελευταίο παιχνίδι με την Αμπερντίν δεν βρέθηκε καν στον πάγκο. Ωστόσο, ο πρώην σύλλογός του, η ΑΕΚ θέλει να τον πάρει πίσω στην Αθήνα με δάνειο. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ανταγωνισμό από τον ΠΑΟΚ, αλλά ελπίζουν ότι ο Μπάρκας θα θέλει να επιστρέψει στο κλαμπ στο οποίο ήταν για τέσσερα χρόνια», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Πηγή:www.gazzetta.gr