Ανεβαίνει η δουλειά των αρτοποιών της Πάτρας αυτές τις μέρες, κάτι που ήδη έχει γίνει αισθητό σε πολλούς φούρνους.

Εκεί που το περασμένο διάστημα η κίνηση ήταν μέτρια έως υποτονική, την περασμένη εβδομάδα υπήρξε μία αύξηση και ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον που συνδέεται κυρίως με τις ημέρες του Πάσχα.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του σωματείου των αρτοποιών της Πάτρας, Κώστα Τηλιγάδη, ευελπιστούν ότι η κίνηση αυτή θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες, πλησιάζοντας προς την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα.

Ο ίδιος τονίζει: «Υπάρχει μία τόνωση της κίνησης στα αρτοποιεία της Πάτρας η οποία είναι εμφανής και έως έναν βαθμό αναμενόμενη, κυρίως λόγω των ημερών του Πάσχα.

Σημαντικό όμως είναι η αύξηση της κίνησης αυτή να μην αφορά μόνο τον δικό μας κλάδο, αλλά να εξαπλωθεί και στη υπόλοιπη αγορά, στο εμπόριο, στην εστίαση και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς αφού μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί η φτώχεια και να κρατηθούν όρθιες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Άλλωστε, αυτό που ενώνει όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι ο αγώνας που δίνουμε μέρα με τη μέρα για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από την περασμένη εβδομάδα τα περισσότερα αρτοποιεία και οι φούρνοι έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν με τα πασχαλινά είδη, βγάζοντας κουλουράκια, τσουρέκια και όλα τα σχετικά ενώ οι τιμές είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, έτσι ώστε ο κόσμος που μαζί με την οικονομική κρίση, αντιμετωπίζει και την κρίση της πανδημίας να έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί.