Μπορεί η Κάτια Ζυγούλη να έχει αφήσει πίσω της τις πασαρέλες και να ζει μια ήσυχη οικογενειακή ζωή στο πλευρό του Σάκη Ρουβά όμως αναμφισβήτητα υπήρξε ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της γενιάς της.

Στα χρόνια της ενασχόλησής της ως μοντέλο έχει κάνει αμέτρητες φωτογραφίσεις που έχουν «απογειώσει» την καριέρα της, ενώ ακόμη και στα 42 της χρόνια συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή.

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του modeling, όταν ήταν 14 ετών.

Όταν πόζαρε στα 18 της

Ο γνωστός Έλληνας φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούκας έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία από το αρχείο του με την τότε νεαρή Κάτια Ζυγούλη και το επίσης μοντέλο Ελένη Πλιάτσικα.

Πιο συγκεκριμένα η Κάτια Ζυγούλη ήταν τότε 18 ετών και έκανε τα πρώτα της βήματα στο modelling και όπως θα διαπιστώσετε στη φωτογραφία η ομορφιά της ήταν από τότε απαράμιλλη.

«Απρίλιος 1996, μετά το τέλος του fashion show με την top of the top Κάτια Ζυγούλη και την τεράστια αδυναμία μου Ελένη Πλιάτσικα, μια από τις πιο ωραίες Ελληνίδες που όμως εγκατέλειψε τον χώρο στα τέλη της δεκαετίας του ’90», έγραψε ο Νίκος Δρούκας στη λεζάντα της φωτογραφίας.