Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του. Κυρίως η σχέση του με την Alessia. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day μίλησε για κρίση στη σχέση του Αλέξη Παππά και της συντρόφου του, Alessia.

Η ξανθιά αρχιτέκτονας είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στο Happy Day και στο Πρωινό το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, ωστόσο σε καμία από τις δύο εκπομπές δεν ήταν τυπική στο ραντεβού της.

Λίγη ώρα μετά, μίλησε μέσω skype στο Happy Day εξηγώντας, ότι δεν υπάρχει καμία κρίση και με τον ηθοποιό μιλάνε συνεχώς στα τηλέφωνα μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

«Είναι χαρούμενος ο Αλέξης, που θα έρθει στο Ντουμπάι σύντομα. Συζητάμε πώς θα το οργανώσουμε», ανέφερε η Alessia αρχικά και συνέχισε: «Ήταν πολύ επίπονο αυτό το παιχνίδι, είχε έναν ρόλο να παίξει και νομίζω ότι είναι απαραίτητο να κάνει ένα διάλειμμα να ξεκουραστεί. Γι’ αυτό και δεν μιλάει. Σέβομαι τις αποφάσεις του».

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν της ζήτησε να μη μιλάει στα κανάλια, εκείνη απάντησε «πως σέβεται τις αποφάσεις του». Αξίζει βέβαια να πούμε, ότι η Alessia δεν μιλάει πολύ καλά αγγλικά και ίσως να μην κατάλαβε την ερώτηση.


Βίντεο: tlife.gr