Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η Ειρήνη Κολιδά κέρδισε στο αγώνισμα αποχώρησης στη Φάρμα και κατά συνέπεια την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Η ίδια, όμως, εκπλήσσοντας τους πάντες, θέλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς όπως ανακοίνωσε στον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη.

Δύο εικοσιτετράωρα αργότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η εντυπωσιακή personal trainer επέλεξε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους και να εκφράσει γραπτά ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Κολιδά σημείωσε χαρακτηριστικά: «Από που να αρχίσω και που να τελειώσω…… Μόνο να χαμογελάσω μπορώ, με μια καρδιά πλημμυρισμένη από αγάπη και ένα μυαλό γεμάτο όμορφες στιγμές. Η Φάρμα για εμένα ήταν ένα όνειρο όπου έγινε πραγματικότητα, επισφραγίζοντας την αγάπη μου για τους ανθρώπους, τα ζώα και την Φύση».

«Όοοολη αυτή η ομορφιά που έζησα ήταν ένα παζλ συμπληρωμένο…από ξεχωριστά όμορφους ανθρώπους και εντός και εκτός της Φάρμας. Και Φύση… η τόσο αγνή και ανόθευτη μορφή της, η αρμονία που υπάρχει σε κάθε δημιούργημα είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει ότι η Ζωή είναι ωραία… απλά και απέριττα!!! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ μου και μία τεράστια αγκαλιά σε οοοοοολους εσάς για την αγάπη που μου δίνεται χωρίς ίχνος τσιγκουνιάς!!! Σας αγαπώ» πρόσθεσε στο κείμενο της.