Απίστευτη περιπέτεια για σκύλο που χάθηκε από το αφεντικό του και μετά  από αγωνιώδεις προσπάθειες βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, κακοποιημένος με κομμένη ουρά και έχοντας στο τρίχωμα βαφή μαλλιών!

Μέλος φιλοζωϊκού συλλόγου, που κινητοποιήθηκε, σε ανάρτησή του περιέγραψε την απίστευτη ιστορία, αναφέροντας  τα εξής: "Ο φιλοζωικός σύλλογος «Η Πάτρα για όλα τα ζώα» έλαβε καταγγελία από ιδιοκτήτη σκύλου που το είχε απωλέσει εδώ και τέσσερις μήνες, ότι συγκεκριμένα άτομα του το είχαν κλέψει.

Το ζώο αν και είχε ηλεκτρονική σήμανση με καταχωρημένα τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του στο σύστημα, …μυστηριωδώς απέκτησε δεύτερη σήμανση με τα στοιχεία του ατόμου που παρανόμως το παρακράτησε.

Οι κατάλληλες πληροφορίες και τα στοιχεία οδήγησαν τον ιδιοκτήτη σε κατάθεση μήνυσης στην Ασφάλεια Πατρών. Οι αξιωματικοί Φωτακόπουλος και Γρηγορόπουλος ενήργησαν με ταχύτητα και ευαισθησία.

Τους συνέδραμαν αποτελεσματικά άνδρες της Άμεσης Δράσης οι οποίοι και στο παρελθόν έχουν επέμβει με μεγάλη επιτυχία αντικαθιστώντας το κατά τόπο αρμόδιο τμήμα. Τους ευγνωμονούμε γι’ αυτό.

Το ζώο τρεμάμενο από το φόβο και την κακοποίηση – η εικόνα του οποίου ήταν τέτοια που και ο ιδιοκτήτης του κινδύνευσε να το αναγνωρίσει ( σκελετωμένο, με κομμένη ουρά (!) και με το τρίχωμά του βαμμένο με βαφή μαλλιών(!) προφανώς για να μην αναγνωριστεί ) – χάρη στη δράση της Αστυνομίας και τη βοήθεια των εθελοντών του Συλλόγου, βρίσκεται πλέον ασφαλές στο σπίτι του. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δυναμικό της Αστυνομίας για την πολύτιμη συμβολή του».