Με την εστίαση να μπαίνει επιτέλους εκ νέου στη καθημερινότητα μας στις 3 Μαΐου ύστερα από έξι μήνες αναστολής δραστηριότητας, οι επιχειρήσεις της Πάτρας κάνουν το λεγόμενο restart τους, ούτως ώστε να υποδεχτούν τον κόσμο τους με τις καλύτερες συνθήκες.

Στο κλίμα αυτό, ένα αγαπημένο στέκι όπου τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί όσο λίγα, το Acera cafe-brunch-street food στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, βρίσκεται σε... πυρετό προετοιμασιών, με τους Πατρινούς να αναμένουν ήδη το άνοιγμα του, μιας και οι καλές συνήθειες δεν ξεχνιούνται ποτέ.

Το come back του Acera έτσι είναι γεγονός, με τους ανθρώπους του να ετοιμάζονται να εξυπηρετήσουν τον κόσμο με τον σεβασμό και την ποιότητα που έχουν αποδείξει πως προσφέρουν.

Κι επειδή το συνώνυμο της εξυπηρέτησης συνδέεται άρρηκτα με το προσωπικό το Acera αναζητά κοπέλες για ντελίβερι, βοηθό σέρβις και σέρβις, με στόχο για να γίνει ακόμα πιο δυνατό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας inbox στα social media του καταστήματος (facebook, instagram).

Ένα μενού να το... πιείς στο ποτήρι

Αν κάτι μας έλειψε πάντως όλο αυτό το διάστημα του παρατεταμένου κλεισίματος αυτό ήταν οι προτάσεις των μενού του, οι οποίες όσο καλές προθέσεις και να είχαμε δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να φτιαχτούν στο σπίτι.

Μετρώντας λοιπόν αντίστροφα περιμένουμε όλοι πως και πως να απολαύσουμε μαζί με την παρέα μας τον τέλειο καφέ του Acera και φυσικά γευστικές εκπλήξεις από την καταπληκτική κουζίνα του, όπως τα φοβερά pancakes του, τις βάφλες και τα ιδιαίτερα club sandwich, όλα με αγνά υλικά, έτοιμα να κερδίσουν τους απανταχού απαιτητικούς θαμώνες της Πάτρας.


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, συντονιζόμαστε στο Acera, στην "καρδιά" της Πάτρας...