«Μία ήταν star, η Αλίκη Βουγιουκλάκη«, είπε κατηγορηματικά ο Τάσος Κωστής στη Σίσσυ Χρηστίδου, το μεσημέρι του Σαββάτου. Στη συνέχεια, ο αγαπημένος ηθοποιός περιέγραψε πώς τον επέλεξε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για να παίξουν μαζί στο θέατρο, όπως αναφέρει το zappit.

«Πήγα της χτύπησα την πόρτα, με είδε -μια ιστορία ολόκληρη το πώς πήγα, για να φτάσεις ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν να κάνει το Βίκτωρ Βικτώρια και έψαχνε τον ρόλο του σωματοφύλακα που είναι gay κι εγώ σκέφτηκα ότι μου αρέσει αυτός ο ρόλος, μου πάει, ας πάω κι εγώ.

Βρήκα τον τρόπο να ξεπεράσω όλα τα εμπόδια και να πάω. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν είχε πρόβλημα όταν έφτανες κοντά. Με το που έφτανες κοντά κατευθείαν σε έπιανε και σε φλέρταρε, με την καλή έννοια. Με κοιτάει και λέει κατευθείαν «άσε το τηλέφωνό σου στη Νότα και θα σου τηλεφωνήσω».

Κάθομαι ένα μεσημέρι στο σπίτι, χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει «Έλα στην Στησιχόρου». Ε και πήγα. Μόλις κάθισα δίπλα, μου έπιασε το χέρι για να κάνουμε πρόβα μαζί. Αυτή ήταν ή Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αυτοί είναι οι star», λέει χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής.