Ο Πάνος Καλίδης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το πόσες εμπειρίες σύλλεξε από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τελικά, άξιζε τον κόπο η συμμετοχή σας στο «Survivor»;

Σίγουρα. Είναι ένα παιχνίδι που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα. Απαιτεί μεγάλα ψυχικά και σωματικά αποθέματα. Έζησα τρελές εμπειρίες κι έχω πράγματα να λέω για δυο ζωές!

Τι εκτιμήσατε περισσότερο επιστρέφοντας στην καθημερινότητα;

Πραγματικά δεν ξέρω τι μου έλειψε περισσότερο. Η επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπώ και η καθημερινότητά μου. Την καθημερινότητά του ο καθένας την έχει οργανώσει όπως τη θέλει. Όταν αυτή αλλάζει και πρέπει να ξαναφτιαχτεί από την αρχή, είναι πολύ δύσκολο.

Τι έχει η συνέχεια από εδώ και πέρα;

Είμαι αισιόδοξος ότι θα επανέλθουμε σύντομα και πως αυτό που μας ήρθε θα φύγει. Το χαμόγελο θα επιστρέψει και η οικονομία μας θα επανέλθει. Οπότε, κάποια στιγμή θα τα θυμόμαστε όλα σαν ένα κακό ψέμα. Εγώ μόλις κυκλοφόρησα ένα νέο τραγούδι, το «Σαν τρελός», το οποίο και σηματοδοτεί τη συνεργασία μου με τη Heaven Music, για την οποία χαίρομαι πάρα πολύ. Και ευελπιστώ να ανοίξουν γρήγορα τα κλαμπ και τα κέντρα διασκέδασης, για να βρεθώ κοντά με τον κόσμο που αγαπώ και με αγαπάει.

Πηγή: 7 μέρες Tv