Επαγγελματίας στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου πήγε στο MasterChef για να δοκιμαστεί στην κουζίνα και να φτάσει όσο ψηλότερα μπορούσε. Σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV και την Νιόβη Καραπιπέρη, η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο αν της κόστισε την παραμονή της στο διαγωνισμό η παρέα της με την Μαρίνα.

Έδειξες από την αρχή ότι δεν σε ενδιέφερε να κάνεις φιλίες μέσα στο παιχνίδι. Πιστεύεις ότι, αν είχες κρατήσει μια άλλη στάση, ίσως να είχες παραμείνει περισσότερο;

Νομίζω πως αποχώρησα επειδή δεν μαγείρεψα καλά, όχι επειδή δεν έκανα φιλίες μέσα στο παιχνίδι.

Θεωρείς ότι μπορεί να αδίκησες κάποιους; Και αντίστοιχα, υπάρχει κάποιος που δε αδίκησε;

Είχα αδικήσει κάποια παιδιά ως χαρακτήρες όχι ως μάγειρες. Στην πορεία, που όλοι έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό -άλλοι πιο γρήγορα, άλλοι πιο αργά-, άλλαξα στάση απέναντι σε αρκετούς, σε κάποιους θετικά και σε άλλους αρνητικά. Αντίθετα, πιστεύω ότι αδικήθηκα από ορισμένους για τις επιλογές της παρέας μου και μόνο, χωρίς εγώ προσωπικά να τους έχω κάνει κάτι.

Τι είναι αυτό που σε έφερε κοντά με την Μαρίνα;

Με την Μαρίνα γνωριστήκαμε ήδη από το ξενοδοχείο όπου βρισκόμασταν μαζί σε καραντίνα. Επικοινωνήσαμε πολύ καλά από την αρχή και δεθήκαμε αρκετά γρήγορα.

Πολλοί είπαν ότι η Μαρίνα σε επηρέαζε, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μπείτε και οι δύο στο στόχαστρο. Υπάρχει δόση αλήθειας σε αυτό;

Όταν θέλω να πω κάτι σε κάποιον, το λέω ευθέως και δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με το τι κουβεντιάζουν για μένα πίσω από την πλάτη μου. Δεν συνειδητοποίησα ότι μπήκα στο στόχαστρο λόγω της φιλίας μου με την Μαρίνα. Προφανώς, σε κάποιους δεν άρεσε που έκανα τόσο παρέα μαζί της στο σπίτι επειδή δεν την συμπαθούσαν -για τους δικούς τους σωστούς ή λάθος λόγους-, οπότε γι’ αυτό στοχοποιήθηκα κι εγώ.