Όσο πλησιάζουν προς το τέλος του δεύτερου κύκλου, οι Άγριες Μέλισσες θα κατακλυστούν από σειρά ανατροπών τόσο σε εξελίξεις όσο και σε χαρακτήρες. Μια από τις υποθέσεις που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα είναι και η επιμέλεια του μικρού Σέργιου, μετά το επεισοδιακό χωρισμό του Νικηφόρου με την Ασημίνα.

Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης έχουν ήδη πάρει την απόφασή τους και γνωρίζουν ποιος θα αναλάβει το μεγάλωμα του μικρού Σέργιου στις Άγριες Μέλισσες.

Αν και στα τωρινά επεισόδια βλέπουμε να έχει υπάρξει κάποιου είδους συμμαχία ανάμεσα σε Νικηφόρο με Ασημίνα και Δρόσω, η σχέση τους θα περάσει πάλι από σαράντα κύματα καταλήγοντας στην αίθουσα του δικαστηρίου. Εκεί λοιπόν ο Νικηφόρος θα σταθεί απέναντι στην Ασημίνα, η οποία θα έχει στο πλάι της τη Δρόσω.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο newsit.gr ο Γρηγόρης Μελάς, παρά το ότι η πλευρά του Νικηφόρου θα αναφέρει τον πρότερο επαγγελματικό βίο της Δρόσως στην Τρούμπα, το δικαστήριο θα δώσει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου στις δύο γυναίκες, αφού η απόφαση θα είναι υπέρ της Ασημίνας. Φυσικά αυτή την εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες δεν την περίμενε ο Νικηφόρος και είναι σίγουρο πως δεν θα το δεχτεί έτσι απλά…