Μπορεί να τον έχουμε ταυτίσει με τον ηλεκτρικό ήχο αυτή τη φορά όμως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μας ξαφνιάζει μέσα από το νέο του τραγούδι «Σελήνη κι άστρα» στο οποίο πρωταγωνιστικό μουσικό ρόλο παίζει το ούτι!

Πρόκειται για ένα κομμάτι με όμορφη μελωδία δια χειρός Αλέξανδρου Χατζηνικολιδάκη, συγκινητικούς στίχους γραμμένους από τον Χρήστο Φλουρή και φυσικά με την παθιασμένη ερμηνεία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που αποδεικνύει, για μία ακόμη φορά, ότι οι πραγματικά ξεχωριστοί καλλιτέχνες τολμούν και δεν εφησυχάζουν.


Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Σελήνη κι Άστρα - Official Audio Release

Το τραγούδι «Σελήνη και Άστρα» αποτελεί τον τρίτο προπομπό - ύστερα από το «Μίλα Σιγά» και το «Αγρίμι» - της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς του τραγουδιστή που θα έχει τίτλο «Αντίλαλος». Πρόκειται για ένα αντίδωρο σε αυτά που τον «μεγάλωσαν» και τις μουσικές τον ναυτικών που τον ταξίδεψαν. Σηματοδοτεί την επιστροφή στις ρίζες του, μια επιστροφή δοσμένη με μια σύγχρονη ματιά και με μια φωνή που συγκινεί και πάλι με την τρυφερότητα της.

Την μουσική συνέθεσε ο Αλέξανδρος Χατζηνικολιδάκης και τους στίχους ο Χρήστος Φλουρής και θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο νέο άλμπουμ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τίτλο "Αντίλαλος" που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.