Κλεισμένοι στα σπίτια τους θα περάσουν τις διακοπές του Πάσχα οι μαθητές τμήματος του 7ου Γενικού Λυκείου Πατρών.

Συγκεκριμένα στο Α2 τμήμα εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού με αποτέλεσμα οι μαθητές του τμήματος να υποχρεούνται να μπουν σε 14ημερη καραντίνα.

Γεγονός που σημαίνει ότι θα περάσουν σχεδόν όλες τις διακοπές του Πάσχα μέσα στο σπίτι, αφού αυτό επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Παράλληλα τα μαθήματα - για τις ημέρες που τα σχολεία είναι ανοικτά - θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης, όπως αναφέρει και η ενημέρωση από τη διεύθυνση του σχολείου:

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Α2 ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ 14 ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ  21-4-2021 ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. ( ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 8:15πμ) ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ MAIL.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να έχει δυσαρεστήσει αρκετούς γονείς και μαθητές, οι οποίοι θα πρέπει όλες τις διακοπές του Πάσχα να τις περάσουν στο σπίτι και μάλιστα σε καραντίνα, ωστόσο το μέτρο λαμβάνεται κάθε φορά που εντοπίζεται κρούσμα σε τμήμα, για την περίπτωση που κάποιος/οι έχουν κολλήσει και μπορεί να είναι φορείς και να μεταδίδουν τον ιό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που άτομο το οποίο έχει δηλωθεί πως είναι σε καραντίνα, εντοπιστεί να κυκλοφορεί εκτός του σπιτιού, τότε το πρόστιμο ανέρχεται στις 3.000 ευρώ.