Ενώπιον της 2ης ειδικής ανακρίτριας ναρκωτικών οδηγήθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι -δύο άνδρες και μία γυναίκα- που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία μίας 27χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού και άγριου ξυλοδαρμού στο σπίτι ενός εκ των κατηγορουμένων στη Νέα Σμύρνη την περασμένη εβδομάδα.

Η 27χρονη έχει περιγράψει στους αστυνομικούς ότι ο βασικός κατηγορούμενος, ένας άνδρας 40 ετών, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέσεις, την ξυλοκόπησε, την κούρεψε και στη συνέχεια τη βίασε παρουσία 3 φίλων του, οι οποίοι τον παρότρυναν με τη στάση τους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας της αστυνομίας στο διαμέρισμα κατασχέθηκαν και 65 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερα άτομα, τον φερόμενο ως βιαστή και άλλους δυο άνδρες και μια γυναίκα. Ένας εξ αυτών έχει ήδη αφεθεί ελεύθερος, ενώ οι άλλοι τρεις οδηγήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια.

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς δεν έχει ενσωματωθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλλουσας, ενώ εκκρεμεί και η ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει ο βασικός κατηγορούμενος στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις αναμένεται να αρνηθούν τις κατηγορίες. Ο 40χρονος υποστηρίζει ότι δεν βίασε την 27χρονη, φέρεται όμως να παραδέχεται ότι την χτύπησε και της έκοψε τα μαλλιά, επειδή, όπως υποστηρίζει, την έπιασε να τον κλέβει.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, Σύλβια Πανά, ό,τι συνέβη μέσα στο διαμέρισμα έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και όταν το υλικό αυτό θα φτάσει στις ανακριτικές αρχές θα φανεί ότι ο κατηγορούμενος ουδέποτε βίασε την καταγγέλλουσα. Επιπλέον, σημείωσε ότι ο ένας φίλος του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγέλλουσα παρακολουθούσε τη σκηνή του βιασμού, είναι τυφλός.