Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες της καραντίνας, το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Είμαι όλο και καλύτερα, βγαίνουμε σιγά – σιγά στο φως. Αυτές είναι οι καλύτερες ημέρες του Απριλίου. Να έρθει και ο Μάης, να βγούμε και λίγο πιο πολύ. Η φετινή καραντίνα με δυσκόλεψε πιο πολύ. Στην πρώτη κάναμε πράγματα που δεν τα κάναμε ποτέ. Διάβασα πολύ, άνοιξα τηλεόραση», είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ενώ πρόσθεσε ότι «την καραντίνα δεν την πέρασα μόνη μου. Την πέρασα με μια μικρή φούσκα ανθρώπων που έχω, όπως έχουμε όλοι για να μην τρελαθούμε».

«Τώρα έχω κολλήσει με το Survivor. Πωρώνομαι με το Survivor, ναι. Γενικώς, από μικρή, όταν έπαιζα ήθελα ή εγώ ή η ομάδα μου να κερδίζουμε. Τα κορίτσια είναι πολύ καλές παίκτριες. Είμαι με τους μπλε. Έχουμε και πολύ ωραία σίριαλ. Φέτος έκανα ένα guest στην Τούρτα της Μαμάς. Έχουμε πολύ ωραία σίριαλ και ετοιμάζονται καινούργια πράγματα. Είμαι σε συζητήσεις για ένα νέο σίριαλ. Άνοιξαν οι Μέλισσες το δρόμο στα σίριαλ εποχής. Σε εσάς ήρθε το ερωτικό θρίλερ, η Έξαψη», σχολίασε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για όσα βλέπει στην τηλεόραση.

«Αν και είμαι αγαπητή στο κοινό κατά καιρούς έχω “φάει ξύλο”. Χωριζόμαστε σε ομάδες και τσακωνόμαστε στην Ελλάδα. Μου έχουν προσάψει στην αρχή από αλαζονεία μέχρι καβάλημα καλαμιού. Με ταύτιζαν απόλυτα με το ρόλο μου στο Λαβ Σόρρυ. Η Εθνική Ελλάδος, η σειρά του Καπουτζίδη, με βοήθησε να δείξω κάτι πιο απαιτητικό και δύσκολο, της κακοποιημένης γυναίκας. Συνειδητοποιούμε με τέτοιες καταστάσεις, όπως έγινε και τώρα με το #MeToo, το τι γίνεται γενικότερα. Εύχομαι να αποκτήσουν φωνή όλοι οι άνθρωποι», σημείωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναφορικά με το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα.

«Η επόμενη μέρα εύχομαι να είναι πιο ωραία. Τα νέα παιδιά εύχομαι και ελπίζω να διεκδικούν και να μιλούν. Η ελληνική τηλεόραση χειρίστηκε πολύ καλά το θέμα του #MeToo. Ελπίζω να μην μείνει στην κλειδαρότρυπα. Το ίδιο και το ΣΕΗ. Οι συνάδελφοι πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε έναν σκοπό και να είμαστε δίπλα στα θύματα και να μη φαγωνόμαστε μεταξύ μας», πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Μιλώντας για τις αποφάσεις τις για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της, η Κωνσταντίνα Μιχαλή είπε ότι «εννοείται ότι ήμουν με το ένα πόδι στο κατεστημένο της οικογένειας. Δεν το έβαλα όμως καν στο νου μου. Είμαι τυχερή στη ζωή μου γιατί έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Την υποκριτική. Αυτά τα δουλεύεις, δεν έρχονται από μόνα τους. Υπάρχει, βέβαια, και το ένστικτο. Πολλές γυναίκες ενδιαφέρονται μόνο για να κάνουν οικογένεια. Εμένα με ενοχλεί να με ρωτούν συνεχώς αν θα κάνω οικογένεια, αν θα κάνω παιδιά. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. Μη ρωτάτε τόσο πολύ. Είμαι ικανοποιημένη από τη ζωή μου και όλα είναι επιλογές μου».

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είπε επίσης: «Δεν γίνεται η ζωή χωρίς όνειρο. Στη δουλειά αυτή η ανανέωση και η εξέλιξη είναι μονόδρομος. Απλώς αλλάζουν τα σχέδιά σου, βάζεις το στόχο σου και κάνεις τις ανάλογες επαφές σου. Μου αρέσει που έχει μπει το digital στη ζωή μας. Θα ήθελα πολύ να κάνω κινηματογράφο και να ανέβει στην Ελλάδα. Στο θέατρο, να δούμε πώς θα πάμε, αναμένουμε τις εξελίξεις. Θα συνεχίσουμε την παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη” όταν μπορούμε».