Οι αγγλικές ομάδες μπορεί να έκαναν πίσω στη δημιουργία της European Super League, όμως οι φωνές για αποχώρηση των ιδιοκτητών τους συνεχίζουν να υπάρχουν.

Αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές τάχθηκαν κατά των διοικήσεων και ειδικότερα κατά των αμερικανικών funds που έχουν αναλάβει τους συλλόγους.

«Δεν έχουν κανένα μέλλον στην ομάδα. Νομίζω ότι το καλύτερο πράγμα που έχουν να κάνουν είναι να βρουν ένα νέο ιδιοκτήτη και να πουλήσουν. Νομίζω ότι πια μετά από αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, έως ακατόρθωτο, να έχουν την οποιαδήποτε σχέση και πάλι με τους οπαδούς και η ομάδα πρέπει να προχωρήσει. Τα όσα έκαναν δεν πρόκειται να το ξεχάσουν οι οπαδοί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζέιμι Κάραγκερ καλώντας τους να αποχωρήσουν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Ο Γούντγουορντ γνωρίζει πια ότι ο χρόνος του στο ποδόσφαιρο έχει τελειώσει. Ωστόσο, ο Γούντγουορντ είναι το δέντρο και δεν είναι το δάσος. Από και πέρα πρέπει να επιστρέψουμε και πάλι στις ρίζες μας. Τόσο καιρό όλοι τους κάθονται ήσυχα στις θέσεις τους και δεν κάνουν δηλώσεις. Ωστόσο, με την απόφασή τους αυτήν επιτέθηκαν σε κάθε έναν οπαδό και φίλο του ποδοσφαίρου στη χώρα», ενώ σε άλλο σημείο του σχολίου που έχει κάνει στη βρετανική τηλεόραση τονίζει με στόμφο: «Οι Γκλέιζερ δεν έχουν καμία θέση στη Γιουνάιτεντ».

Αντίστοιχη θέση πήρε και ο Γκρέιαμ Σούνες λέγοντας πως:

«Αυτή είναι μόνο η αρχή. Οι οπαδοί δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν και να συγχωρήσουν τους ανθρώπους που αποφάσισαν αυτό και που είχαν την ιδέα αυτήν. Δεν πρόκειται ποτέ κανείς να τους συγχωρήσει. Τώρα περιμένουμε από αυτούς να ζητήσουν συγγνώμη, να μας πουν το πόσο αγαπούν το ποδόσφαιρο και άλλα… Πρόκειται να πουλήσουν τις… ψυχές τους» αναφέρει ο Σούνες.