Συστατικά

1 1/2 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αβγά
2 κουτ. της σούπας βούτυρο, λιωμένο
1 κουτ. της σούπας ζάχαρη
1 κουτ. της σούπας αλάτι
2 συσκευασίες κρέμα τυρί
2 φλιτζάνια γάλα
2 συσκευασίες κρέμα σαντιγί
λίγο κακάο
λίγος καφές

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, σε ένα μπολ σπας τα αβγά και ανακατεύεις.
Προσθέτεις το γάλα, το αλεύρι, το λιωμένο βούτυρο και τη ζάχαρη. Ανακατεύεις πολύ προσεκτικά, μέχρι να δημιουργηθεί ένας χυλός, ο οποίος δεν θα είναι αρκετά υδαρής.
Προθερμαίνεις ένα αντικολλητικό χαρτί και περιχύνεις σιγά – σιγά το μείγμα για τις κρέπες. Η αναλογία είναι για 20 κρέπες. Επαναλαμβάνεις, λοιπόν, αυτή τη διαδικασία για 20 φορές.
Σε ένα μίξερ, χτυπάς τη σαντιγί με το γάλα. Μόλις αφρατέψει, προσθέτεις σταδιακά την κρέμα τυριού. Συνεχίζεις να χτυπάς σε μέτρια ένταση, μέχρι να ομογενοποιηθεί το τελικό μείγμα.
Αρχίζεις να χτίζεις το γλυκό σου τοποθετώντας εναλλάξ μία κρέπα και στη συνέχεια μία στρώση από την κρέμα μασκαρπόνε. Τελειώνεις το στήσιμο με μία παχιά δόση κρέμας τυριού και φυσικά ραντίζοντας με τριμμένο κακάο και ελάχιστο καφέ.
Μοιράζεις σε κομμάτια όσο είναι φρέσκο.

Πηγή: tlife.gr