Στο περιοδικό “7 Μέρες TV” και τη Νιόβη Καραπιπέρη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος μίλησε για την αποχώρησή του από το Survivor και τον Τριαντάφυλλο.

Η κούραση από τους καβγάδες της τελευταίας εβδομάδας ήταν ένας λόγος για τα όσα είπατε κατά την αποχώρησή σας από το παιχνίδι;

Έχω ζητήσει επανειλημμένως συγγνώμη από το κοινό και θα το ξανακάνω για το αν παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά μου ή αν δεν τοποθετήθηκα ξεκάθαρα. Δεν στόχευα όμως στο κοινό. Αυτό που είπα είχε να κάνει καθαρά με εμένα και τον Τριαντάφυλλο. Είπα ότι εγώ, με τη στάση που έχω δείξει μέσα στο παιχνίδι, πρεσβεύω κάποιες συγκεκριμένες αξίες. Ήμουν αληθινός, τίμιος, ειλικρινής, ενωτικός και ακέραιος, ενώ από τον Τριαντάφυλλο, ειδικά τον τελευταίο καιρό, είδα άλλα πράγματα. Ήταν διαρκώς στο κουτσομπολιό, στην ίντριγκα, τη λασπολογία, δημιουργούσε εντάσεις και το χειρότερο ήταν ότι έλεγε ψέματα κοιτώντας μας στα μάτια, όταν όλοι γνωρίζαμε την αλήθεια. Απλά δεν είχε καταγραφεί στις κάμερες. Και ο κόσμος επέλεξε να βλέπει αυτό που πρεσβεύει ο Τριαντάφυλλος, ήταν απολύτως σεβαστό, γι’ αυτό κι εγώ πήγα σπίτι μου.