Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή είναι η άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας Ηνίοχος 2021 που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην 117 Πτέρυγα Μάχης της Ανδραβίδας.

Η άσκηση διεξάγεται από τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας με τη συμμετοχή αεροσκαφών της Γαλλίας, της ΗΠΑ, της Ισπανίας, του Ισραήλ και των Αραβικών Εμιράτων.

Στην 117 Πτέρυγα Μάχης δεν θα ήταν δυνατόν να μην βρεθεί ο φωτογραφικός φακός του Patras Aeroclub, της Αερολέσχης της Πάτρας που είναι τόσο κοντά στον τομέα των αεροπλάνων και γενικότερα στον χώρο αυτόν, παρακολουθώντας όλα τα σχετικά δρώμενα.

Μέλη της Αερολέσχης Πατρών πήγαν στην 117 Πτέρυγα Μάχης την Δευτέρα στις 19 Απριλίου και βρέθηκαν μια ανάσα από τον τόπο της διεξαγωγής της άσκησης, καταγράφοντας εντυπωσιακά πλάνα, ζώντας μία μοναδική εμπειρία.

Όπως γράφουν τα μέλη στην σελίδα του Patras Aeroclub το θέαμα ήταν πολύ ενδιαφέρον, με συνεχόμενες απογειώσεις, σχηματισμούς αλλά και προσγειώσεις.

Μάλιστα, παρουσίασαν το φωτογραφικό υλικό στις σελίδες της Αερολέσχης Πατρών, δίνοντας την άδεια στο patrasevents.gr να το παρουσιάσει και αυτό με την δική του σειρά μέσα από την ιστοσελίδα του.

Δείτε τις εικόνες και πάρτε μία γεύση από την άσκηση Ηνίοχος 2021.