Η μητέρα των δύο αδελφών που δολοφονήθηκαν στη Μακρινίτσα υποστηρίζει πως η κόρη της είχε ζητήσει βοήθεια αλλά «κανείς δεν τη βοηθούσε».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Real News» για όσα προηγήθηκαν της τραγωδίας, η μητέρα του 30χρονου και της 28χρονης που έπεσαν νεκροί μετά από την επίθεση του 31χρονου εν διαστάσει συζύγου της νεαρής προτάσσει πως «το παιδί μου φώναζε εδώ και καιρό. Ζητούσε βοήθεια, έψαχνε, ένιωθε τον κίνδυνο που πλησίαζε και, δυστυχώς, κανείς δεν τη βοηθούσε».

«Έχασα τα σπλάχνα μου, έχασα την ψυχή μου»

«Πήγε παντού, χτύπησε πόρτες, τι άλλο να έκανε; Από τον Δεκέμβριο που επέστρεψε το παιδί μου στο σπίτι, ο δράστης δεν σταμάτησε να τη βρίζει, να την ενοχλεί και να την απειλεί. Χτύπησε εμάς, χτύπησε τον Γιώργο, δεν σταματούσε», σημειώνει επιμένοντας ότι ο δράστης είχε πλήρη επίγνωση των πράξεών του, σε αντίθεση με την υπερασπιστική γραμμή του συλληφθέντα που ισχυρίζεται ότι έχει το ακαταλόγιστο.

«Συγχωρήστε με, αλλά είμαι μια γυναίκα που δούλευα όλη μου τη ζωή. Ήμουν, δεν ήμουν 20 χρόνων όταν γέννησα τον Γιώργο, μαζί μεγαλώναμε, και τώρα; Σε μία βραδιά μού τα πήρε και τα δύο παιδιά μου. Ήξερε τι έκανε. Το έλεγε καιρό τώρα. Έχασα τα σπλάχνα μου, έχασα την ψυχή μου. Έχω τις φωτογραφίες των παιδιών μου και το καντήλι τους αναμμένο μέρα - νύχτα. Να τα φωτίζει. Εκεί πλέον κοιμάμαι, δίπλα στο καντήλι, για να μην σβήσει, να μείνει η φλόγα ζωντανή σαν το χαμόγελό τους», εξηγεί.