Επιβαρυμένο παρελθόν στην ψυχολογική του κατάσταση και στην ψυχική του υγεία φέρεται να είχε ο 51χρονος Γ.Γ. που το πτώμα του επέπλεε στα νερά της Ιχθυόσκαλας και εντοπίστηκε από τους περαστικούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί για τον 51χρονο και με βάση τα στοιχεία της έρευνας για τα αίτια του θανάτου του, ο άνδρας είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να βάλει ένα τέλος στην ζωή του.

Τις τελευταίες ώρες πριν από τον εντοπισμό της σωρός του είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του, στο οποίο ζούσε μαζί με την οικογένεια του, καθώς δεν ήταν παντρεμένος. 

Φέρεται μάλιστα ο άτυχος άνδρας να αντιμετώπιζε ψυχιατρικής φύσεως θέματα. Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι ώρας από την ΕΛ.ΑΣ. παραπέμπουν σε αυτοκτονία.

Ο θάνατος του επήλθε τις τελευταίες ώρες προτού εντοπιστεί, κάτι που δείχνει ότι πιθανότατα προήλθε από πνιγμό. Όμως τα ερωτηματικά για τα αίτια του θανάτου του και το πώς βρέθηκε η σωρό του στη θάλασσα θα απαντηθούν μέσα από τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Πάτρας που έχει αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Αν πρόκειται πάντως για αυτοκτονία τότε θα προστεθεί στην μαύρη λίστα των περιστατικών αυτών που έχουν επιτύχει ή επιχειρήσει να βάλουν ένα τέλος στη ζωή τους.

Μια λίστα που και στην Πάτρα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, έχει μεγαλώσει επικίνδυνα τους τελευταίους μήνες, παίρνοντας διαστάσεις φαινομένου που αρκετοί το συνδέουν με τον κορωνοϊό και την πανδημία, αλλά και γενικότερα με την κατάσταση που ζούμε τον τελευταίο χρόνο.