Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να το πάρουν και οι δύο ομάδες, που έπαιξαν όμορφο και ανοιχτό ποδόσφαιρο, η Παναχαϊκή… κλότσησε μεγάλη ευκαιρία να πάρει… κεφάλι για την εξάδα, παρότι προηγήθηκε ξανά στην Πάτρα.

Όλη η αναμέτρηση κρίθηκε στο χαμένο πέναλτι του Αραβίδη, που θα έδινε προβάδισμα και ψυχολογία στους «κοκκινόμαυρους», με τον έμπειρο επιθετικό πάντως να σκοράρει σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι το τρίτο του τέρμα.

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώνεται την Τετάρτη (21/4) στην Ξάνθη για την Παναχαϊκή, που έχει πολύ δύσκολη δοκιμασία απέναντι στους Ακρίτες, που κυνηγάνε την άνοδο, με τους «κοκκινόμαυρους» να έχουν πέσει στην 7η θέση, 1 βαθμό πίσω από τον Διαγόρα που αντιμετωπίζει τον σαφώς πιο αδύναμο, Καραϊσκάκη.

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Πλιάτσικας, Πάνος, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (93’ Αργυρόπουλος), Αραβίδης, Μπάτροβιτς (68’ Γιούσης), Μασούρας (67’ Τσερούτι), Κουσκουνάς ©

Εργοτέλη (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι (63’ Κόλα), Μπάτζιος ©, Μαζουλουξής, Πέιος, Μπουτζάκης (81’ Κουατένγκ), Κόνραντ, Κωστανάσιος (68’ Μπουρσέλης), Ποζατζίδης (81’ Σερβιλάκης)