Τι εξελίξεις θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα στις"8 Λέξεις" του Ανδρέα Γεωργίου; Η Μάγδα φεύγει από το κανάλι μόλις βλέπει ημίγυμνο τον άνδρα της στην αγκαλιά της Ελισάβετ.

Ο Αιμίλιος όταν πηγαίνει στο σπίτι βρίσκει τα πράγματά του στην εξώπορτα και η Μάγδα προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου. Αρνείται δε να ακούσει οποιαδήποτε δικαιολογία. Η Έρση προβληματίζεται με το επαγγελματικό της μέλλον, καθώς πια δεν θα είναι μάνατζερ του Οδυσσέα. Η Ευδοκία καταφθάνει στην Κέρκυρα και ζητάει από την Αλίκη να γυρίσει πίσω στη σχολή. Η Ηλιάνα γνωρίζει τον Παύλο και δείχνει να γοητεύεται από την παρουσία του. Ο Αιμίλιος πιο μετανιωμένος από ποτέ, θέλει να κερδίσει την Μάγδα.

Ο Νικηφόρος και η Εύα είναι ευτυχισμένοι με την εγκυμοσύνη και κάνουν τραπέζι στο σπίτι τους για να ανακοινώσουν τα χαρμόσυνα νέα. Η Νόνα βλέπει ένα πολύ περίεργο όνειρο και μιλάει για αυτό στον Οδυσσέα. Παράλληλα, η Ευδοκία είναι πολύ εκδηλωτική απέναντι στην Αλίκη και ο Οδυσσέας με την Έρση είναι σίγουροι ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Η Κατερίνα έχει ισχυρές αντιρρήσεις για την παρουσία του Άλκη στη ζωή τους και ανησυχεί μήπως ο Μιλτιάδης αντικαταστήσει στην καρδιά του τον Φοίβο με εκείνον. Ο Μιλτιάδης πηγαίνει με την Ιφιγένεια στο σπίτι του Άλκη, ώστε να γνωριστούν για πρώτη φορά τα δύο αδέλφια. Η Ηλιάνα αρχίζει να φλερτάρει έντονα με τον Παύλο.