Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι επέδειξε κατά τη διάρκεια ελέγχου πλαστά ταξιδιωτικά και ατομικά έγγραφα (άδεια ικανότητας οδήγησης και ταυτότητα) Ρουμανικών Αρχών.

Συνελήφθησαν, επ΄ αυτοφώρω, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες, τη στιγμή που είχαν διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο και βρίσκονταν στο εσωτερικό του. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και κατάσχεσαν μια σακούλα που περιείχε 50 ευρώ σε κέρματα και ένα ρολόι. Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι άνδρες είχαν αφαιρέσει τα χρήματα και το ρολόι, λίγο πριν την σύλληψή τους, από μονοκατοικία της περιοχής.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε επιχείρηση εμπορίας ποτών και αφαίρεσε τρία κιβώτια μπύρες τα οποία πέταξε από φορτηγό επιχείρησης και έσπασαν.