Ο Άγγελος Μπράτης ανέρτησε στο προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία με το αγαπημένο του μοντέλο, που δεν είναι άλλη από τη γιαγιά του, Βασιλική.

Ο σχεδιαστής μόδας έχει συνηθίσει το κοινό του σε φωτογραφίες εντυπωσιακών μοντέλων σε πασαρέλες, ντυμένα με κομμάτια από σπάνιες κολεξιόν. Τον τελευταίο καιρό,όμως, φαίνεται να προτιμά καθημερινές γυναίκες, μεγαλύτερης ίσως ηλικίας, προκειμένου να προωθήσει τη νέα του συλλογή «Bratis Blue summer 2021», όπως αναφέρει το protothema.

Στις τελευταίες του αναρτήσεις ποζάρουν χαμογελαστές γιαγιάδες από τον τόπο του σχεδιαστή, τα Τζουμέρκα, φορώντας πολύχρωμα φουλάρια-μαντήλια από τη συλλογή του. Μέσα στα μοντέλα του, βρίσκεται και η μητέρα του, Έλλη.


Εντύπωση προκαλεί η τελευταία φωτογραφία, που ανέρτησε ο Άγγελος Μπράτης, στην λεζάντα της οποίας φαίνεται η μεγάλη αγάπη, που τρέφει για τη γιαγιά του. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής γράφει: «Η γλυκιά και αστεία γιαγιά μου, Βασιλική», ενώ στα hashtags, που χρησιμοποίησε κάνει λόγο για ανιδιοτελή αγάπη
(#unconditionallove) και αναφέρει ότι πρόκειται για την αγάπη της ζωής του (#loveofmylife). Τα σχόλια από τους φίλους του σχεδιαστή είναι πάρα πολλά, ενώ και ο ίδιος δεν κρύβει την αδυναμία, που έχει στο πρόσωπο της.