Κορυφώνεται το ιατροδικαστικό θρίλερ με την υπόθεση θανάτου του Νίκου Λυμπερόπουλου στο Νοσοκομείο Πύργου.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της «Π» η εισήγηση του εισαγγελέα προς το Συμβούλιο Εφετών Πάτρας, είναι θετική στο αίτημα της οικογένειας να γίνει νεκροψία νεκροτομή στο θανόντα, η σορός του οποίου παραμένει μέχρι σήμερα στο νεκροτομείο.

Ο 41χρονος αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού Νίκος Λυμπερόπουλος, απεβίωσε την Τρίτη 30 Μαρτίου στο νοσοκομείο του Πύργου, έπειτα από νοσηλεία λόγω Covid-19.

H οικογένεια κίνησε νομικές διαδικασίες και με όσα αναφέρει σε εξώδικο, έχει υποβάλει μήνυση για ανθρωποκτονία κατ' αρχήν από αμέλεια, ζητώντας την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, γιατί βάσει του ιατρικού πιστοποιητικού θανάτου, ο εκλιπών φέρεται να ήταν ζωντανός, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατός του στην οικογένειά του.

Η οικογένεια, όπως λέει στην «Π» ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, θέλει να εξακριβώσει τι έγινε και ο άνθρωπός της, διασωληνώθηκε και πέθανε μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή, όχι απλώς επικοινωνούσε με την οικογένειά του και επιβεβαίωνε την καλή σε γενικές γραμμές κατάσταση της υγείας του, αλλά έστελνε γραπτά μηνύματα και οπτικό υλικό που επιβεβαίωνε την καλή αυτή κατάσταση της υγείας του.

Ο κ. Αντωνιάδης, είπε στην «Π» ότι έχει ζητήσει η νεκροψία να γίνει την Δευτέρα και παράλληλα, φρούρηση της σορού από την αστυνομία.

Πηγή: Πελοπόννησος.