Ο σούπερ παππούς εθελοντής και συνταξιούχος ελαιοχρωματιστής, Γιώργος Κατσίποδος, για ακόμα μια φορά βρίσκεται κοντά στους μαθητές όπως μόνο ο ίδιος ξέρει.

Ο άνθρωπος που με το πείσμα και τη θέλησή του, αλλά κυρίως με τη διάθεσή του για προσφορά, έγινε πανελλήνιο θέμα, δίνοντας χρώμα και όψη στους γκρίζους τοίχους των σχολικών συγκροτημάτων, της πόλης.

Αυτή τη φορά έκανε πιο όμορφους με τα χρώματά του, τους τοίχους του 46ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών. Δάσκαλοι και μαθητές δεν θα μπορούσαν να μην ευχαριστήσουν τον Γιώργο Κατσίποδο γι΄ αυτή την προσφορά αγάπης...


"Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 46ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών αισθάνεται την υποχρέωση να απονείμει τον άξιο και δίκαιο έπαινο στον κύριο Γεώργιο Κατσίποδο, ο οποίος κατά το παρελθόν αλλά και τώρα ομορφαίνει το σχολικό μας κτίριο με τις ζωγραφιές του. Με την ανιδιοτελή του αυτή προσφορά γίνεται ο αγγελιοφόρος της Άνοιξης και του Πολιτισμού.

Η παιδική ψυχή, που ποτέ δεν λαθεύει, τον αποκαλεί, ο Παππούς μας!
Ευχόμαστε ο Θεός να δίνει δύναμη στον χρωστήρα του εθελοντισμού του για να συνεχίζει να ομορφαίνει με χρώματα και παιδικότητα τον κόσμο μας.

Για τον Σύλλογο Διδασκόντων,

Ο Διευθυντής του σχολείου

Αθανάσιος Παναγόπουλος" αναφέρει η ανακοίνωση των δασκάλων.