Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για συμπεριφορές κακοποίησης στην ενόργανη και στη ρυθμική γυμναστική. 

Η αρχή έγινε την προηγούμενη εβδομάδα από 22 αθλητές και αθλήτριες, όμως οι καταγγελίες αυξάνονται κάθε ημέρα όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να έχουν ξεπεράσει τις 40!

Οι καταγγελίες αφορούν σε σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία καθώς και σεξουαλική παρενόχληση. Με επιστολή τους στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι 22 αθλητές και αθλήτριες ζητούν την παρέμβαση της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, ώστε να εξυγιανθεί το άθλημα τους και «να βγει από τη σκιά της σκληρότητας και της κακοποίησης».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στις καταγγελίες που προστέθηκαν τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις αθλητών και αθλητριών από την Πάτρα!

Τις πληροφορίες επιβεβαιώνει και ο δικηγόρος των αθλητών και αθλητριών της ενόργανης, Αλέξανδρος Αδαμίδης με δηλώσεις του στην «Π».

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις που κανείς δεν περίμενε στο ξεκίνημα της υπόθεση.

Οι καταγγελίες έχουν ξεπεράσει τις 40 και νομίζω ότι θα αυξηθούν. Επιβεβαιώνω ότι υπάρχουν καταγγελίες από αθλητές και αθλήτριες από την Πάτρα και κάποιες άλλες που περιμένουμε.

Δυστυχώς, δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τίποτα παραπάνω αυτή τη στιγμή. Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και τα ευρήματα που συγκεντρώνουμε είναι απίστευτα».

Πηγή: Πελοπόννησος