Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο. 

Ο κ. Στεφανής, συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΑΣ κ. Νίκο Κωστόπουλο, είχε σύντομη συνάντηση με τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, όπου και επιβεβαίωσε το σχέδιο ενίσχυσης και αναβάθμισης των ΕΑΣ, τον σχεδιασμό για την παραγωγή του νέου Εθνικού Οπλισμού, ενώ αναφέρθηκε και στην προωθούμενη από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τη στελέχωση του εργοστασίου, καθώς και στην κατάρτιση της συλλογικής σύμβασης των εργαζομένων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επισφραγίστηκε η καλή συνεργασία Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και Δήμου Αιγιαλείας προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του εργοστασίου. Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Υποδεχόμαστε για τρίτη φορά τον κ. Στεφανή, έναν πραγματικό φίλο της Αιγιάλειας, με τον οποίο η δημοτική αρχή έχει αναπτύξει μια πολύ καλή, προσωπική σχέση εμπιστοσύνης. Αυτό περιποιεί τιμή για τον τόπο μας και ταυτόχρονα, μέσα από αμοιβαία κατανόηση και συνεργασία, σύντομα θα έχουμε τα ποθητά αποτελέσματα, μιας και ο υφυπουργός είναι από τους χαρακτήρες που δεν προχωρούν μόνο σε εξαγγελίες αλλά εργάζονται για την υλοποίησή τους επ’ωφελεία των πολιτών».

Στη συνάντηση, το παρών έδωσαν επίσης ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νίκος Καραΐσκος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικής Υπηρεσίας, Δόμησης & Ανάπτυξης κ. Βασίλης Χριστόπουλος και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του εργοστασίου των ΕΑΣ στο Αίγιο κ. Γιώργος Σαζακλής.