Η Κλέλια Ρένεση προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση με πολιτικό περιεχόμενο, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει αποδείξει ότι δε μασάει τα λόγια της θέλησε να τοποθετηθεί για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τη στυγνή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Τη σήμερον ημέρα: Το ένα ανθρώπινο δικαίωμα καταπατείται μετά το άλλο. Η χρεοκοπία της μεγαλύτερης μερίδας των Ελλήνων είναι δεδομένη.

Στο τιμόνι του κράτους είναι μια παρέα αλαζόνων που νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι προϊόν και κοιτάνε κατά πού θα την πρωτοπουλήσουν ενώ το κόμμα τους χρωστάει πολλά λεφτάκια σε όλους μας.

Παιδεραστές κυκλοφορούν ελεύθεροι λόγω “παραγραφής” ή πιάνονται αφού μάθουν τις δράσεις τους ακόμα και οι πέτρες (με απόκρυψη στοιχείων βεβαίως).

Δημοσιογράφοι δολοφονούνται γιατί είναι έτοιμοι να κατονομάσουν δολοφόνους.

Άνθρωποι πεθαίνουν στους διαδρόμους και τα υπόγεια νοσοκομείων χωρίς φαΐ και νερό και αλλαγή σακουλάκι καθετήρα πολλές φορές και 12 ώρες (μετράμε ήδη 4 θανάτους από σηψαιμία επειδή μπλόκαραν καθετήρες και δεν υπήρχε νοσηλευτικό προσωπικό να φροντίσει το θέμα). Και όταν κάποιος γιατρός βγαίνει να τα καταγγείλει αμέσως απολύεται, αποσιωπείται.

Οι μετανάστες των στρατοπέδων συγκέντρωσης, αυτά τα πλάσματα της βροντής της Οικουμένης, αυτοκτονούν ο ένας μετά τον άλλον ως ύστατη πράξη λύτρωσης. Τα παιδιά και η νεολαία έχουν αποχαυνωθεί σε μια οθόνη, σκοτώνοντας μέρα με τη μέρα όλη τη φαντασία, το σθένος και τη δύναμη που τους τροφοδοτεί η ηλικία τους.

Οι ηλικιωμένοι, οι ΑΜΕΑ είναι μια πληγή που δεν περιγράφεται με την τόση πολιτική και κοινωνική αδιαφορία.

Το κράτος μέσα σε αυτό το αλαλούμ μας παροτρύνει να βάλουμε τα καλά μας γιατί στο χωριό έρχονται τουρίστες.

Μπορώ να γράφω για μέρες δυστυχώς.

Ένα θέλω να μας θυμίσω. Όλοι αυτοί που μας έφτασαν ως εδώ είναι το 1% του πληθυσμού μας. Εμείς είμαστε το 99%.

Ναι έχουν τα μέσα, ναι είναι δυνατοί, ναι έχουν τους μηχανισμούς. Αλλά εμείς είμαστε το 99% του πληθυσμού μας.

Αυτό σημαίνει ότι αν θέλουμε μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα, φίλοι. Τον νου μας».