Ένα μυστήριο περιστατικό επίθεσης σε γυναίκα με καυστικό υγρό φαίνεται πως καταγράφηκε στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία που έκανε μία 25χρονη έγκυος γυναίκα σύμφωνα με την οποία, άνδρας της προκάλεσε τραύματα στο πρόσωπο ακουμπώντας την με ένα πανί το οποίο ήταν εμποτισμένο με καυστικό υγρό.

Η γυναίκα, Ελληνίδα έγκυος τεσσάρων μηνών, σύμφωνα με την καταγγελία της, δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος κατέβηκε από αυτοκίνητο που σταμάτησε δίπλα της την ώρα που αυτή περπατούσε στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη στις 11 Απριλίου και ώρα 23:30. Ο άνδρας αφού την έριξε στο έδαφος, της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με το εμποτισμένο με καυστικό υγρό πανί.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για νοσηλεία ενώ οι γιατροί ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει από τι προήλθαν τα εγκαύματα. Αμέσως μετά την επίθεση ο εν λόγω άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr η 25χρονη έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χείλη και η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία. Την ίδια ώρα η υπόθεση φαίνεται πως έχει πολλά σημεία τα οποία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά καθώς το θύμα της επίθεσης κατήγγειλε μόνο την επίθεση χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την ζωή της όπως και ούτε για την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού.

Το περιστατικό που θυμίζει την φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα ερευνάται από την πλευρά της αστυνομίας και αυτό που μένει προς παρόν είναι να διασαφηνιστεί από τους γιατρούς τι είδους υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης.