Ο Γιώργος Λιβάνης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι οι παίκτες του Survivor που έχουν απασχολήσει περισσότερο από όλους. Ο Πάνος Καλίδης είναι ο άνθρωπος που έχει επαφή με τους «εμπλεκόμενους» και για το ποια είναι τελικά η αλήθεια, μίλησε στο Πρωινό, όπως αναφέρει το zappit.

«Όταν έφυγα εγώ επικρατούσε αυτό που είχε πει και η Μαριαλένα, ότι έχει κάτι σοβαρό έξω και ότι της άρεσε αυτό που είχε έξω. Αυτή την εικόνα έβλεπα εγώ, αυτή την εικόνα μετέφερα. Τώρα, θα μάθω από εσάς τα νέα.

Ο Γιώργος Λιβάνης είχε έρθει σπίτι για να κάνει τη δουλειά του, να κάνει ένα μακιγιάζ και κάναμε ένα story.

Εγώ έβλεπα ότι δεν τρέχει κάτι με τον Σάκη. Επειδή είχαν μια σχέση ήταν φυσικό να καθίσουν να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Αυτό που έβλεπα δεν ήταν η αναζωπύρωση μιας σχέσης. Εγώ έβλεπα μια Μαριαλένα που ήθελε να κερδίσουμε το έπαθλο επικοινωνίας για να δει ένα μήνυμα από τον άνθρωπό της.

Μπορεί αυτό που βλέπουμε να το αφήνει η παραγωγή να εξελιχθεί έτσι. Εγώ νομίζω ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Λιβάνης είναι ακόμα μαζί. Εγώ πιστεύω ότι ο Λιβάνης θα την περιμένει», ανέφερε ο Πάνος Καλίδης.