Για την νέα κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τοποθετήθηκε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τον περασμένο Νοέμβριο, στον αέρα του Ευτυχείτε, η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφέρει πως η ίδια και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν έχουν επικοινωνία αν και δεν έχουν τσακωθεί. «Με έχει κάνει και unfollow… Τον πιάνουν τα ψυχολογικά του αλλά δεν πειράζει», είχε πει μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει το zappit.

Το περασμένο Σάββατο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναδημοσίευσε σχόλια στο Twitter που αφορούσαν στην εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου. Εκείνη δεν το άφησε να περάσει έτσι. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε: «Με ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο Ουγγαρέζος θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση… Θλίβομαι και τον λυπάμαι… Τίποτα άλλο. Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα και «παρουσιαστή» που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα… Πόσο κρίμα».

Το πρωί της Δευτέρας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά τόσα χρόνια γράφονται τέρατα κατά καιρούς. Το να μπω εγώ στη διαδικασία να βρω τι αρνητικό γράφουν για τον Κώστα Φραγκολιά για να το κάνω retweet, χωρίς να υπάρχει λόγος, ένα Σάββατο πρωί, νομίζω ότι με έναν τρόπο είναι σαν να ενισχύουμε αυτή την ανθρωποφαγία των social media. Δεν καταλαβαίνω τι λόγο είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το Σάββατο που ξύπνησε και ήπιε τον καφέ του… Κάνε χιούμορ με αυτά που λένε για σένα. Το να μπεις στη διαδικασία να βρεις τα αρνητικά tweets που αφορούν έναν συνάδελφό σου και να τα προτάξεις…».

Διαφορετική άποψη είχε ο Δημήτρης Παπανώτας. «Δουλειά του δεν είναι να σχολιάζει; Καλό θα είναι να μάθουν όσοι εκτίθενται καθημερινά για πολλά χρόνια, ότι δεν μπορούν να αρέσουν σε όλους», είπε μεταξύ άλλων.