Ο Πάνος Καλλίδης γενήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου στην Δράμα. Από μικρός φαινόταν να αγαπά ιδιαίτερα την μουσική και το τραγούδι. Η Δράμα δεν τον χωρούσε και αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, έτσι τα βήματα του τον έφεραν στην Θεσσαλονίκη.
Το 2005 κάνει και το πρώτο του δισκογραφικό βήμα με δώδεκα λαϊκά τραγούδια αφού ήταν ήδη γνωστός στο κοινό μέσα από τις εμφανίσεις του στα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης. Τα τραγούδια «Ασε με μόνο μου» και «Κι ας έρθουν πίκρες», ξεχώρισαν αμέσως.
Στη συνέχεια ο Πάνος έρχεται στην Αθήνα ηγέτης σχήματος στο «Caramela» μαζί με την Φλώρα Θεοδώρου, όπου και γίνεται γνωστός λόγω της μεγάλης επιτυχίας των εμφανίσεων του.
Τον Σεπτέμβριο του 2006 ο Πάνος κυκλοφορεί την επόμενη του προσωπική δουλειά με γενικό τίτλο «Είσαι η αιτία». Παράλληλα συνεχίζει να ηγείται του σχήματος στο «Caramela».
Το 2007 τον βρίσκει πάλι στο «Caramela» και ενώ το CD «Είσαι η αιτία» γίνεται χρυσό κυκλοφορεί και ο νέος του δίσκος «Μόνο εσύ».
Τον Δεκέμβριο του 2008 ο Πάνος Καλλίδης κυκλοφορεί ένα max single, με πέντε νέα τραγούδια & ένα club mix, με γενικό τίτλο «Ψυχούλα μου», ενώ συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στο «Caramela» έχοντας στο πλευρό του την pin up girl Τζούλια Αλεξανδράτου.

Την καλοκαιρινή σαιζόν 2009 εμφανίζεται στο «Romeo» έχοντας δίπλα του την Ελεάνα Παπαϊωάννου και την Κωνσταντίνα Σαμαρά.

Τον Μάρτιο του 2010 επιστρέφει στο «Romeo» σε ένα σχήμα που πλαισιώνουν ο Διονύσης Μακρής και η Μαριάντα Πιερίδη. Στο τέλος Ιουλίου το σχήμα στο Romeo αλλάζει και τον Πάνο Καλλίδη πλέον συνοδεύουν η Χριστίνα Κολέτσα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Τον χειμώνα του 2010 - 2011 εμφανίζεται στο Vox με την Δέσποινα Βανδή μέχρι τον Μάρτιο.