Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων - Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην Πολωνία και ειδικότερα στην πόλη Kielce από αύριο έως 24 Απριλίου, αναχώρησε γεμάτη ελπίδες η Εθνικής μας ομάδα πυγμαχίας Νέων Νεανίδων.

Στο Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τους συνόδεψε ο πατρινός πρόεδρος της Ε.Ο.Π. Σωτήρης Καμπέρος. O Πρόεδρος ευχήθηκε στα μέλη της Εθνικής αποστολής καλή δύναμη μέσα στα Πολωνικά ρινγκ, να τηρούν αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς που έχει θεσπίσει η ΑΙΒΑ για την πανδημία covid19 και τέλος τους αποχαιρέτησε με την ελπίδα για ένα Παγκόσμιο Μετάλλιο.

Να θυμίσουμε ότι στην κατηγορία των 54 κιλών στις νεάνιδες θα συμμετάσχει η Πατρινή Γιαννακοπούλου Αντωνία - Φιλίππα της ΠΓΕ, και στους νέους, ο Δημήτρης Μεϊμέτης στην κατηγορία των 69 κιλών, ενώ ο Νίκος Αντωνόπουλος σε αυτή των 75.

Οι προπονητές που θα συνοδεύσουν την αποστολή είναι ο κάτοχος (2*) αστεριών AIBA Ανδρεάδης Νίκος και ο Μιχαλόπουλος Λάμπρος της ΠΥΓΜΗ, και θείος της Γιαννακοπούλου, κάτοχος ενός αστεριού ΑΙΒΑ (1*) .

Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και στην αθλήτριά μας όπως και στους έμπειρους προπονητές που θα τους συνοδεύουν. Είναι δωρεάν η αναμετάδοση των αγώνων από το κανάλι youtube της AIBA.