Η πρώτη τοιχογραφία του φετινού ArtWalk 6, ολοκληρώθηκε και είναι γεγονός. Από το απόγευμα του Σαββάτου στον τοίχο της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Κορίνθου και Σαρανταπόρου, στην Πάτρα, φιγουράρει μία ηρωική φιγούρα από την Επανάσταση του ’21.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Παπαφλέσσα αφού η μορφή της τοιχογραφίας μοιάζει εξαιρετικά με τα χαρακτηριστικά του ήρωα, έτσι όπως τον έχουμε δει μέσα από την εικονογραφία που αναφέρεται στο Έπος του ’21.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έργο του Κωνσταντίνου Παπαμιχαλόπουλου που θα χαρίσει μια άλλη αισθητική σε ένα ακόμα μέρος της Πάτρας.

Όπως έγραψε στον τοίχο του στο facebook, η "ψυχή" του Διεθνούς Street Art Festival και της Art In Progress, Κλεομένης Κωστόπουλος, αμέσως μετά το τέλος του έργου: «Ψηλά το κεφάλι!

Η πρώτη τοιχογραφία του ArtWalk 6 ολοκληρώθηκε με ένα έργο του φίλου και σημαντικού Έλληνα ζωγράφου Konstantinos Papamichalopoulos Το έργο είναι επετειακό, σύγχρονο και εξαιρετικό!

Ο Κωνσταντίνος είχε την «παρθενική» του εμφάνιση στον χώρο της δημόσιας τοιχογραφίας και ήταν μεγάλη μας τιμή που τον φιλοξενήσαμε στην Πάτρα». 

Art In Progress - Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece

Οδός: Κορίνθου και Σαρανταπόρου».