"17 σφαίρες στην Δημοκρατία, 17 σφαίρες στην Ελευθερία του Λόγου", ο τίτλος της ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας για τον άδικο χαμό του γνωστού δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

"Με 17 σφαίρες δολοφονήθηκε άγρια έξω από το σπίτι του ο δημοσιογράφος, αστυνομικός συντάκτης και ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ιστοσελίδας αστυνομικού ενδιαφέροντος το bloko.gr, Γιώργος Καραϊβάζ.

Μέσα από τα άρθρα του, τα ρεπορτάζ του και τις αναρτήσεις του στην ιστοσελίδα του και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που εργαζόταν, ενημερωνόταν καθημερινά το σύνολο του Αστυνομικού προσωπικού για θέματα επικαιρότητας, θέματα εργασιακά και υπηρεσιακά. Ήταν η καθημερινή ενημέρωση του απλού Αστυνομικού και ο καθημερινός έλεγχος της κάθε είδους εξουσίας. Δυστυχώς κάποιοι αποφάσισαν να του κλείσουν το στόμα με αυτό τον σκληρό τρόπο.

Θεωρούμε ότι η κάθε επίθεση σε βάρος των ανθρώπων του τύπου ότι αποτελεί βάναυσο πλήγμα κατά της ελευθερίας του λόγου και της Δημοκρατίας. Είναι αδιανόητο οι δημοσιογράφοι να λειτουργούν υπό το καθεστώς φόβου και γι αυτό τόσο οι Αστυνομικές όσο και οι Εισαγγελικές αρχές πρέπει το συντομότερο δυνατό να εξιχνιάσουν την δολοφονία και να οδηγήσουν τους δράστες στην Δικαιοσύνη.

Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του εκλιπόντος" αναφέρει το μήνυμα της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.